Find bedste Rygsprøjte blandt 31 Produkter, 7 Brands og 14 Forhandlere her på Rygsprøjte.dk

7 gode gaveideer til ham der elsker at gå i haven

Går du og leder efter en god gave til en dejlig mand, der snart har fødselsdag eller måske bare trænger til lidt ekstra forkælelse? Når man leder efter gaver til personer, som man holder meget af, så er det altid en god ide at tage udgangspunkt i nogle af de interesser de har, da det typisk vil gøre det muligt at finde på en mere personlig gave. Så hvis der eksempelvis i dette tilfælde er tale om en mand, som er helt vild med at bruge meget af sin tid udenfor i haven, så er du kommet til det helt rigtige sted. Der er mange flere gaveideer, man kan lade sig inspirere af online, men herunder skal det altså handle endnu mere om, hvilken slags gaver man kan give til en mand, der elsker at bruge tid i haven.

Praktisk tøj

Hvis denne mand, der er tale om, godt kan lide at bruge tid i haven og måske endda bruger tid i haven næsten hver dag, så har han altså også brug for en masse praktisk tøj. Typisk vælger man måske at lave havearbejdet eller bruge tid i haven i noget tøj, som alligevel er lidt slidt, men man kan også sagtens finde noget godt og praktisk tøj, som netop henvender sig til en person, der eksempelvis laver meget havearbejde. Det kan eksempelvis være nogle overalls eller en anden form for praktiske bukser, hvor man hverken skal være bange for, at de bliver beskidte, eller der er skarpe grene og den slags, der trænger igennem. Ellers er det også godt med eksempelvis en fleecejakke eller noget i den stil, hvis han gerne vil have mulighed for at kunne udføre havearbejde i alt slags vejr.

En rygsprøjte, beskærersaks og andet udstyr

Til en mand, der bruger meget tid i haven, og måske især på havearbejde, er det selvfølgelig også helt oplagt at give ham noget nyt udstyr, som han kan nørde med i haven. Er han eksempelvis meget fokuseret på træerne i haven, som han gerne vil passe og pleje, så kan det være en helt udmærket ide at give ham en rygsprøjte, da det er noget, han kan bruge i forbindelse med projekter i haven, og som han måske ikke nødvendigvis selv havde tænkt over at tage ud og købe. Ellers kan det også bare være noget helt simpelt som eksempelvis en ny beskærersaks, hvis den han allerede har er ved at være godt brugt. For hvis han netop er en praktisk udemand, der elsker projekter i haven, så kan man aldrig rigtigt gå ned på udstyr.

Ny græsslåmaskine

Hvis budgettet er til det, så kan man også gå efter en gave i en lidt dyrere kategori, men som han helt sikkert vil sætte stor pris på - nemlig en ny græsslåmaskine. Det er også en form for udstyr, som er helt uundværligt, hvis man har en have, man gerne vil passe og pleje - for man kan desværre ikke stoppe græsset fra at vokse. Så hvis der er råd til det, så kunne en ny græsslåmaskine også være en glimrende gave.

Fuglehus

Fra gaveideer, der mest handler om de praktiske gøremål i haven og dermed gaver, der kan bruges i den forbindelse, til nogle gaver, der mere handler om at nyde tiden i haven. I den kategori kunne man eksempelvis overveje at give ham et unikt fuglehus. Når han netop bruger så meget tid i haven, så er det også meget skønt for ham, hvis han har noget flot at se på og noget, som endda kan lokke lidt dyreliv til haven. Så hvis han ikke allerede selv har bygget et fuglehus, så kunne det altså være et muligt bud på en gave til ham.

Hængekøje

Man kan godt blive træt efter alt det arbejde i haven - især hvis man laver havearbejdet på nogle af årets varme dage, hvor varmen og solen netop godt kan gøre, at man føler sig lidt udkørt. Så for at give ham muligheden for at holde nogle korte pauser fra havearbejdet, uden at han rent faktisk behøver at forlade haven, så kunne det eksempelvis være en ide at give ham en hængekøje. Så kan han finde et helt perfekt sted at hænge den i haven, hvor han så kan ligge og slappe af og holde en tiltrængt pause, inden han arbejder videre i haven.

Havebøger

En mand, der har en interesse for haven - både de praktiske ting, der kan gøres og de opgaver, der kræver at man har grønne fingre - kunne måske også have lyst til at blive lidt klogere på de forskellige ting, der vokser og gror i haven. Derfor kunne en havebog også være en rigtig god gaveide. På den måde kan han nemlig nørde i og lærer mere om, hvad der rent faktisk sker ude i haven - særligt når det kommer til plante- og dyreliv. Så hvis det er noget, du kan mærke, han er begyndt at interessere sig mere for, så kunne det altså være en fin gaveide.

Udstyr til et bålsted

Hvis han elsker at bruge sin tid på at arbejde i haven og på at gøre haven mere indbydende, så er han sikkert også vild med generelt at bruge tid udenfor - måske har han endda skabt et lille bålsted, hvor familien kan bruge en masse hyggelige stunder. Hvis dette er tilfældet, og han allerede har lavet et bålsted, eller i hvert fald tænker over det, så er en helt oplagt gaveide selvfølgelig at give ham noget forskellige udstyr, som kan bruges ved bålpladsen. Det vil selvfølgelig især være forskellige former for udstyr til at lave mad, da det jo typisk er det, man laver over et bål. Men ellers kunne det også være nogle knive til at snitte pinde med eller den slags. Det er i hvert fald endnu en haverelateret gave, som han helt sikkert vil kunne tage i brug på et tidspunkt.
Indholdsfortegnelse
Til Top